Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bandenhotel 

Wanneer u bewust kiest voor veiligheid en maximale controle en grip op de weg zal u met de wisseling van de seizoenen ook uw banden laten wisselen. In de zomer kiest u voor zomerbanden en in de winter kiest u voor winterbanden. Maar waar laat u de set banden die u op dat moment niet nodig heeft? Niet iedereen heeft thuis of op de werklocatie voldoende ruimte om een complete set banden of wielen op te slaan. 

Laat uw banden opslaan na iedere bandenwissel

Wanneer u uw banden laat wisselen bij Bandenspecialist Kicken is dat geen enkel probleem. Want wij slaan uw banden tegen een kleine vergoeding op, in ons bandenhotel. Wij labelen de banden netjes en plaatsen deze in een goede bandenstelling waardoor ze niet vervormen. En wanneer de banden weer gewisseld moeten worden, zorgen onze monteurs voor de montage. 

Een fijne service waardoor u niet hoeft te slepen met een stapel banden. Het bandenhotel is beschikbaar voor al onze klanten, van particulieren tot bedrijven en leasemaatschappijen, die graag de opslag van de extra banden aan ons overlaten. 

 

Maak op tijd uw afspraak voor de zomer- of winterbanden wissel

Maak op tijd een afspraak voor de zomerbandenwissel of winterbandenwissel, want dit zijn drukke periodes waarin iedereen graag zijn banden laat wisselen. U kunt uw afspraak online inplannen.  Wij raden aan om rond september alvast een afspraak te maken, zodat u zeker bent dat u in oktober terecht kunt voor de winterwissel. Om voor de zomerwissel op tijd te zijn raden wij aan om eind maart alvast de afspraak vast te zetten.