Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

24-uurs service (pech)service  (B2B)

Bandenspecialist Kicken biedt een 24-uurs service speciaal voor bedrijven die werkzaam zijn in de vakgebieden transport, logistiek, landbouw, industrie en grondverzet. Als geen ander weten wij dat u graag uw voertuigen mobiel wilt houden om uw werk te kunnen doen. U zit vooral niet te wachten om stil te komen staan door bandenpech, want stilstand verhoogt de bedrijfskosten enorm. Maar bandenpech is niet iets dat u kunt plannen, het overkomt de beste, ook bij regelmatig onderhoud. In dat geval staan wij voor u klaar, wij beschikken over compleet uitgeruste servicewagens die u op elke locatie kunnen assisteren. 

Wat mag u verwachten van onze pechservice?

Wij werken samen met de grote pechcentrales die ons direct inschakelen nadat u een melding gedaan heeft. Daarnaast bieden wij ook zelf speciale servicecontracten waardoor wij 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaar staan in het geval van bandenpech. U hoeft alleen maar te bellen naar het centrale servicenummer dat u na het sluiten van deze overeenkomst van ons ontvangt. Wij komen daarna direct naar u toe om u vakkundig te helpen waardoor u snel uw werkzaamheden kunt hervatten. Onze servicemonteurs worden speciaal opgeleid voor het werken in bijzondere omstandigheden waardoor uw en de veiligheid van onze monteurs gewaarborgd is.

Wat zijn de voordelen van de 24-uurs (pech)service?

Met de pechservice van Bandenspecialist Kicken kunt u rekenen op:

  • Ervaren en vakkundige monteurs die u snel weer op weg helpen.
  • Minimale stilstand; na ontvangst van de melding komen wij z.s.m. naar u toe.
  • 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.

Bandenpech voorkomen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wilt u het aantal pechgevallen binnen uw wagenpark tot een minimum beperken? Wij adviseren u graag over de beste oplossing en onderhoudsinterval zodat u de conditie van uw banden optimaal kunt houden. Neem contact op met een van vestigingen voor meer informatie over onze fleetcheck

Servicewagens ook voor onderhoud op locatie

Onze mobiele service kunt u ook inschakelen voor het periodiek onderhouden, vervangen of repareren van banden en velgen bij u op locatie. Wij komen dan naar u in plaats van andersom waardoor u veel tijd en moeite bespaart. Kijk voor meer informatie bij mobiele service.