Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Welkom bij Bandenspecialist Kicken

Bandenspecialist Kicken is in 1949 opgericht en van oorsprong een echt familiebedrijf. Momenteel werken er ongeveer 60 medewerkers in onze 5 Limburgse bandencentra. Het hoofdkantoor is gevestigd in Voerendaal, waar ook de administratie en het logistieke centrum gehuisvest zijn.

Door gebruik te maken van de modernste montage- en balanceer apparatuur in combinatie met producten van superieure kwaliteit en een unieke bedrijfsvoering heeft Bandenspecialist Kicken een vooraanstaande positie verworven in de bandenbranche voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Personen- en bestelwagens

Bandenservice voor de particuliere- en zakelijke bestuurder

Particulieren kunnen bij ons terecht voor onderhoud, bandenwissel, uitlijnen, balanceren, etc. Het complete assortiment van banden (zomer-, winter- en 4 seizoenen banden) bestaat uit diverse gerenommeerde merken, zoals Michelin, Dunlop, Fulda, Goodyear, Kleber, BF-Goodrich en wordt verkocht in binnen- en buitenland. Daarnaast kan men bij ons terecht voor diverse accessoires en aluminium velgen.

Omdat wij niet het complete gamma aan velgen in onze showrooms kunnen presenteren, bieden wij de mogelijkheid om op het gemak te shoppen in onze webshop. Hier kan men de gewenste velgen selecteren en daarna in een van onze vestigingen laten afleveren.

Bij het afhalen monteren wij de velgen desgewenst gelijk op de auto. En om het de zakelijke bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij met bijna alle leasemaatschappijen vaste afspraken en contracten.

Industrie & grondverzet

De beste bandenoplossingen voor industrie en grondverzet.

Ook voor het banden- en wielenonderhoud aan voertuigen voor industrie en grondverzet schrikken wij niet terug.

Onze monteurs zien het zelfs als de ultieme uitdaging om dit soort klussen tot een goed einde te brengen.

Lees meer

Landbouw

Partner van het MICHELIN Exelagri programma.

Wij zijn partner van het MICHELIN Exelagri programma, waar wij samen met een groep geselecteerde landbouw bandenspecialisten extra kennis opdoen op het gebied van landbouwbanden. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten in de landbouw optimaal te kunnen adviseren.

Lees meer

Transport & logistiek

Specialistische bandenservice voor Transport & logistiek.

Voor de transport- en logistieke sector hebben wij aparte serviceruimtes ingericht waardoor wij ook deze voertuigen van een optimale service kunnen voorzien, een mooi voorbeeld daarvan is het uitlijnen van truck & trailer.

Lees meer

Doe de gratis bandencheck en win

Actie
04-07-2024Zomeractie!! Kom langs voor een gratis bandencheck en maak daarmee kans op gratis banden!lees meer

Altijd veilig op weg

03-07-2024Deze zomer met de auto op vakantie? Laat uw banden nog even controleren voor uw vertrek en ga veilig op weg.lees meer

Genomineerd voor beste leerbedrijf 2023

15-02-2023Bandenspecialist Kicken B.V. uit Venlo is één van de tien genomineerde leerbedrijven voor mbo-studenten in de sector MTLM, Mobiliteit, transport, logistiek en maritiem. Woensdag 14 februari maakte SBB dat bekend.lees meer

Maak op tijd uw afspraak voor de zomer- of winterbanden wissel

Maak op tijd een afspraak voor de zomerbandenwissel of winterbandenwissel, want dit zijn drukke periodes waarin iedereen graag zijn banden laat wisselen. U kunt uw afspraak online inplannen.  Wij raden aan om rond september alvast een afspraak te maken, zodat u zeker bent dat u in oktober terecht kunt voor de winterwissel. Om voor de zomerwissel op tijd te zijn raden wij aan om eind maart alvast de afspraak vast te zetten.