Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Banden en service voor transport & logistiek

In de transport en logistiek worden hoge en gecompliceerde eisen gesteld aan het wagenpark. De voertuigen leggen vaak enorme afstanden af en dat vergt heel wat van de banden en velgen. Daarnaast zijn er ongelofelijk veel verschillende soorten en maten vervoermiddelen en dus ook enorm veel verschillende banden. Wat voor uw wagenpark de juiste keuze is, hangt af van het type vervoer en het gewicht van de lading. Door de juiste band te kiezen kunt u een bijdrage leveren aan het “slimmer (zuiniger en veiliger) rijden”.

Bandenspecialist Kicken is dé betrouwbare bandenpartner voor bedrijven met 1 tot meer dan 1.000 voertuigen. Door de jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u optimaal adviseren over de juiste bandenkeuze en een goed onderhoudsplan, zo kunt u besparen op banden en brandstof en heeft u de beste kilometerkostprijs. Daarnaast investeren wij voortdurend in de modernste apparatuur en zorgen wij ervoor dat onze medewerkers de juiste scholing krijgen zodat wij de beste service kunnen garanderen. 

Optimale bandenservice voor optimaal rendement

Bedrijven in de transport en logistiek zijn vaak 24/7 in de weer, dus de wagens moeten ook 24/7 kunnen presteren, veiligheid en continuïteit staat daarom centraal. Uitval betekent stilstand en kost ongelofelijk veel geld, een goed bandenonderhoud is daarom uitermate belangrijk. Bandenspecialist Kicken is zich hier terdege van bewust en biedt daarom een optimale service door het juiste advies en service op maat. Zo kunt u rekenen op een 24-uurs service, montage op locatie en gekwalificeerd personeel dat niet terugdeinst voor groot materieel en kan adviseren over de juiste band die bij uw werkzaamheden past. 

Producten en diensten voor transport & logistiek

Het vinden van de meest geschikte band voor de toepassing is een belangrijke opgave. Op het gebied van transport & logistiek kunt u bij ons terecht voor:

  • Vrachtwagenbanden
  • Truckbanden
  • Busbanden

Onze klanten in de transport & logistiek kunnen daarnaast altijd rekenen op onze service, wij bieden:

Wij adviseren U graag over de juiste toepassing en inzet van de juiste band voor uw voertuig, neem contact op voor meer informatie.