Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Mobiele bandenservice

Bandenspecialist Kicken beschikt over 5 vestigingen in Limburg en 1 in België, hierdoor kunnen wij binnen een breed gebied in Limburg en België service op locatie verlenen. Bedrijven die graag het onderhoud aan de voertuigen op de eigen locatie laten uitvoeren kunnen rekenen op een uitstekende service. Wij beschikken over compleet uitgeruste servicewagens voor de beste bandenservice op locatie. Uitermate handig als u tijd wilt besparen en tegelijkertijd de banden van uw voertuigen in optimale conditie wilt houden. Vooral transport-, landbouw-, industrie en grondverzetbedrijven profiteren optimaal van onze mobiele service.

Wat zijn de mogelijkheden van onze mobiele service?

Onze servicewagens zijn dusdanig ingericht dat wij diverse werkzaamheden op locatie kunnen uitvoeren, zo bieden wij: 

Wij kunnen bij u op locatie komen voor het vervangen en/of repareren van versleten banden en indien mogelijk voeren wij de werkzaamheden direct bij u op locatie uit. Maar het kan ook voorkomen dat er specialistische apparatuur nodig is die niet in onze servicewagens voorhanden is. In dat geval monteren wij het complete wiel bij u op locatie af en nemen dit mee naar onze dichtstbijzijnde vestiging. Daar worden vervolgens de benodigde werkzaamheden uitgevoerd en daarna komen wij terug naar uw locatie om de montage af te maken.

Tijdens het vervangen of repareren kijken we ook verder; opvallende slijtages en beschadigingen worden opgespoord zodat we deze desgewenst direct kunnen oplossen. Door mee- en vooruit te denken bieden wij onze klanten meerwaarde, want met preventief onderhoud kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van slijtage, brandstof en stilstand.

Voordelen van de mobiele service

Met de mobiele service kunnen wij diverse voordelen bieden:

  • U bespaart tijd en moeite.
  • U ontvangt een uitstekende service waar en wanneer u deze nodig heeft.
  • De stilstand van uw voertuigen wordt tot een minimum beperkt.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van onze Mobiele Service? Neem contact op met een van onze vestigingen.