Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Goodyear actie voorjaar 2024

Actie

Tot € 100,- cashback bij aankoop van Goodyear banden in de assortimenten Touring, 4x4, SUV, Summer, 4 Seasons of Winter.

Actieperiode: van 15-04-2024 t/m 15-06-2024

Bij aankoop van Goodyear banden (touring, 4x4, SUV, zomer en allseason) ontvangt u tot €100 cashback. De banden die in aanmerking komen voor deze actie zijn terug te vinden in de actievoorwaarden. Afhankelijk van het aantal banden dat u koopt (min. 2 & max. 4) en hun inchmaat, wordt er een bedrag toegekend.

Vraag de cashback zo snel mogelijk na aankoop aan door het aankoopbewijs te uploaden via de actiepagina van Goodyear. De uiterlijke datum voor het uploaden van het aankoopbewijs is 30 juni 2024.

Hoe werkt deze voorjaarsactie van Goodyear?

  1. Koop 2 of 4 nieuwe touring, 4x4, SUV, zomer, allseason, of winterbanden bij Bandenspecialist Kicken van het merk Goodyear.
  2. Registreer uw aankoop uiterlijk 14 dagen na de actieperiode op de actiepagina van Goodyear.
  3. Na registratie (uploaden van een geldige aankoopbon/factuur is nodig), ontvangt u na goedkeuring van uw aanvraag binnen ongeveer 28 dagen uw cashback.
  4. Een volledig overzicht van de actievoorwaarden vindt u op de flyer die u van ons meekrijgt na aankoop van de nieuwe Goodyear banden.
  5. De inchmaat van uw banden bepaalt uw cashback.