Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Wagenpark controle nu nog efficiënter

Een periodieke fleetcheck zorgt ervoor dat banden beter, sneller en frequenter gecontroleerd worden, waardoor eventuele gebreken in een vroeg stadium ontdekt worden. Hierdoor kunt u tijdig de juiste maatregelen treffen om uw wagenpark in optimale staat te houden.

Bandenspecialist Kicken voert de fleetchecks voor u op locatie uit en onze specialisten zorgen er dan voor dat het complete wagenpark gecontroleerd wordt op profieldiepte, bandenspanning en algehele staat van de band. Indien de bandenspanning te laag blijkt te zijn, dan pompen we deze ter plekke tot de juiste spanning.

Wij proberen deze controles altijd zo efficiënt mogelijk af te handelen zodat u weer snel de beschikking heeft over het complete wagenpark. En dankzij de recente aanschaf van een nieuw geavanceerd bandenpompsysteem kunnen wij dit nu nog sneller! Het nieuwe bandenpompsysteem stelt ons namelijk in staat om 3 banden tegelijkertijd te pompen, met indien nodig zelfs verschillende luchtdruk per band.

Bandenspecialist Kicken is momenteel het enige bedrijf in de Benelux met dit apparaat en wij laten u graag meeprofiteren van de voordelen die dit apparaat met zich meebrengt. Wij zetten deze dan ook zoveel mogelijk in tijdens onze fleetchecks. Heeft u nog geen afspraken met ons over een periodieke wagenpark controle, maar bent u wel geïnteresseerd? Informeer dan naar de mogelijkheden.