Plan uw afspraak op tijd!

De periode van de bandenwissel is aangebroken en nu meer dan ooit, willen wij u met klem verzoeken om uw afspraak ruim van tevoren in te plannen. 

 

Deze week zijn wij allemaal weer streng toegesproken door het kabinet. Het aantal Coronabesmettingen loopt hard op en met zijn allen moeten wij ervoor zorgen dat dit niet nog verder uit de hand loopt. Bij Bandenspecialist Kicken doen wij er alles aan om de geldende maatregels nauwgezet op te volgen en vragen daarbij om uw medewerking. Want om ook uw veiligheid op de weg te kunnen waarborgen is het belangrijk dat wij u gewoon kunnen blijven helpen. Maar dat kan alleen als wij ons werk op een verantwoorde manier kunnen uitvoeren. Helpt u ons mee? 

 

Onze huisregels:

 

Naast de bekende (landelijke voorschriften) gelden bij ons de volgende huisregels.

 

  • Maak van tevoren een afspraak, dit kan telefonisch of via onze website.
  • Kom alleen en volg de instructies van onze werknemers.
  • Onze medewerkers zullen niet met u gaan proefrijden.
  • U kunt niet in de werkplaats wachten totdat uw auto gereed is. U kunt tijdens de werkzaamheden wel in de daarvoor aangewezen ruimtes wachten, waarbij wij u verzoeken om 1,5 meter afstand van de andere wachtenden te bewaren.
  • Indien het niet mogelijk blijkt om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren zal u verzocht worden om buiten het pand te wachten. Indien u niet buiten wenst te wachten (bv. vanwege de weersomstandigheden) dan kunt u de auto afgeven en zullen wij u bellen als de auto gereed is en opgehaald kan worden.

 

Bij het niet volgen van onze richtlijnen kunnen wij u helaas niet helpen. Wij hopen op uw begrip en medewerking. 

Truck Banden Service NL